Lisää meistä

VILA Mylly  on palvellut asiakkaita Kauppakeskus Myllyssä Raisiossa jo vuodesta 2007. Nyt sinulla on myymälässä käynnin lisäksi  mahdollisuus tavoittaa Instagramin verkkokaupan kautta  meidän ammattitaitoiset ja iloiset myyjät. Autamme teitä todella mielellämme myös etäshoppailussa!  
  
Koska tavoitteenamme on kehittyä ja haluamme olla jatkuvasti parempia, päätimme ottaa askeleen eteenpäin. Nyt mahdollistamme asiakkaillemme ostoelämyksen myös verkossa. Sinulla on mahdollisuus ostaa kaikkia meidän myymälässä olevia tuotteita verkon kautta, ja halutessasi  saat lisäksi henkilökohtaista palvelua ihan kotisohvallesi saakka.  
  
Palvelemme toki myymälässä tuttuun tapaan aukiolojen puitteissa, myymälän aukioloajat näet profiilistamme. Verkkokauppamme sen sijaan toimii ympäri vuorokauden! 
  
Jos sinulla on kysyttävää tuotteista tai tilauksestasi tai haluat apua asukokonaisuuksien kanssa, niin ole meihin yhteydessä puhelimitse p. 0405 548 608  tai Direktin kautta vila_mylly. Pyrimme vastaamaan  myymälän aukioloaikoina mahdollisimman pikaisesti. Autamme mielellämme löytämään juuri sinulle oikeat asukokonaisuudet! 
  
VILA Mylly on kauppiasvetoinen myymälä. Tekemällä ostoksia myymälästämme tai myymälämme verkkokaupasta tuet suomalaista yrittäjyyttä sekä paikallista työllisyyttä. Kiitos kun tuet